Home » Transport » Zwaar transport » Zwaar transport Nederland

Zwaar transport Nederland

Laat u het zwaar transport binnen Nederland liever over aan een professional? Dat is een zeer goede keuze. Schakel de specialist Eljo Exalto in voor alle diensten op het gebied van zwaar en uitzonderlijk transport binnen Nederland en in het buitenland. Alleen op die manier bent u ervan verzekerd dat uw waardevolle ladingen veilig van A naar B worden gebracht.

Uw lading in veilige handen tijdens zwaar transport binnen en buiten Nederland

Een uitgebreid en goed onderhouden wagenpark, onze zeer gemotiveerde medewerkers en onze jarenlange ervaring. Mede hierdoor weten wij al het zwaar transport veilig en op tijd, zowel binnen als buiten Nederland, op bestemming te brengen. Hierbij gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Ons wagenpark bestaat onder andere uit de volgende wagens:

  • Diepladers
  • Semidiepladers
  • Teletrailers
  • Tripletrailers
  • Trailers met hydraulische schuinstellingen

Bijzonder verzoek? Laat het ons weten

Heeft u wellicht een speciaal verzoek op het gebied van zwaar transport binnen of buiten Nederland? Wij horen het graag! Of het nu gaat om een bijzondere afmeting, afwijkende vorm, een extreem gewicht of een combinatie hiervan: wij gaan de uitdaging graag aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, door te bellen naar 0418-677247. Uiteraard zijn wij hierop ook te bereiken voor vragen.

Jarenlange ervaring

Nationaal en internationaal

N

Altijd op tijd en veilig

Gespecialiseerd in speciaal transport

Als transport uitzonderlijke vormen aanneemt...

...neemt Eljo Exalto gráág het voortouw!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid