Coil transport

Transporteren van Coils

Het transporteren van Coils is niet de meest makkelijke opgave en dit moet dan ook gedaan worden door een erkend bedrijf. Eljo Exalto is hét transportbedrijf wat gespecialiseerd is in het transporteren van Coils. Het transport van deze grote staalrollen vraagt namelijk om speciaal uitgeruste opleggers, vakkennis en gekwalificeerd personeel en materieel. Zoals u mag verwachten voldoet Eljo Exalto aan deze eisen.

Wij kennen de normen voor Coil transport en voeren uw opdracht dan ook uit met de grootste zorg en hoogst mogelijke kwaliteit. Bij Eljo Exalto weet u zeker dat het transport van Coils in veilige handen ligt en dat uw Coils met de hoogst mogelijke professionaliteit worden vervoerd.

 

transport eljo exalto

Tijdig en veilig op bestemming

Eljo Exalto weet hoe belangrijk en bijzonder coiltransport is. Veiligheid en professionaliteit bij het vervoeren van coils staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Ook weten we dat het voor u als klant belangrijk is dat de coils op tijd worden afgeleverd. Om het vervoeren van de coils soepel en snel te laten verlopen hebben wij daarom ons materieel speciaal afgestemd op coiltransport. Wij gebruiken hiervoor speciale opleggers waarin de staalrollen stevig vast zullen liggen. De opleggers die wij gebruiken voor het transporteren van coils zijn allemaal voorzien van een coilgoot en van de juiste hulpmiddelen die ervoor zorgen dat de coils worden vastgezet. Daarnaast gebruiken wij enkel gecertificeerde ladingszekeringen. Zo kunt u ervan uitgaan dat uw vracht zonder schade, tijdig en veilig op zijn of haar bestemming zal aankomen.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het vervoeren van Coils binnen Nederland. Wij vervoeren namelijk Coils door heel Europa voor verschillende opdrachtgevers en we zijn in staat om uw coils zowel nationaal als internationaal te vervoeren. Wij zijn erg flexibel qua locaties en we passen ons daarom graag aan naar uw wensen! Zowel voor het vervoeren van Coils binnen een straal van 100km en het vervoeren van Coils binnen een straal van 1000km, kunt u bij ons terecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u uw coils ook op professionele wijze laten vervoeren tegen de juiste prijs? Wij vragen u ons uit te dagen! Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan voor het laten vervoeren van uw coils. Neem direct contact met ons op en wij zorgen ervoor dat we u zo snel mogelijk een offerte aanbieden zodat uw coils snel, veilig en professioneel kunnen worden vervoerd. En dat tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding!

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.