Internationaal transport

Op zoek naar een gespecialiseerd internationaal transportbedrijf in Nederland? Dan kiest u voor Eljo Exalto. Wij richten ons voornamelijk op zware en uitzonderlijke ladingen, waardoor wij ons onderscheiden van andere transportbedrijven. Zowel Nederlandse als internationale ritten grijpen wij met beide handen aan en zijn voor ons de perfecte uitdaging!

VERVOER OP MAAT

Wat voor u een zware klus lijkt, is voor ons dagelijkse kost. Al meer dan 25 jaar heeft Eljo Exalto ervaring met het vervoeren van uitzonderlijk materiaal, zoals onderdelen van grote machines en complete stellages. Voor ieder vraagstuk hebben wij een oplossing. Daarom nemen wij graag al uw bijzonder of zwaar transport uit handen.

internationaal-transport

De oplossing voor al uw internationaal transport

Heeft u vervoersmiddelen nodig om extreem zwaar materiaal te exporteren naar het buitenland? Bij internationaal transport komt veel kijken.
Eljo Exalto zoekt de beste opties en regelt het voor u.

  • Wij kijken of uw vracht in het buitenland geleverd mag worden
  • De vracht wordt op tijd geleverd
  • Er wordt controle op veiligheid uitgevoerd
  • Wij regelen de vergunningen en andere papierzaken

Kortom; uw opdracht is bij ons in goede handen.

Gediplomeerde begeleiders

Om uw internationaal transport op koers te houden, schakelen wij gediplomeerde begeleiders in met de juiste vergunningen. Daardoor hebben wij ook goede connecties in andere landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en nog veel meer. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de meest gunstige routes. Dit zorgt voor een kortere duur van het transport.


Een betrouwbare partner in binnen- en buitenland

Als internationaal vervoersbedrijf richten wij ons voornamelijk op exceptioneel transport in Nederland, Duitsland, Frankrijk en ver daarbuiten. Waar andere internationale transportbedrijven misschien beschikken over een klein wagenpark, beschikken wij als volledig transportbedrijf in Nederland over een goed onderhouden wagenpark met daarin alles wat we nodig hebben. Wij zijn één van de meest betrouwbare internationale transportbedrijven en hebben onze diensten al bewezen aan veel tevreden klanten in o.a. de weg- en waterbouw, offshore en staalindustrie.


Bent u op zoek naar een opslagruimte?

Niet alleen leveren wij diensten als internationaal vervoersbedrijf in Nederland. Bij Eljo Exalto is meer mogelijk! Heeft u ruimte nodig voor de opslag van coils, staalplaten of buizen? Wij beschikken over meerdere mogelijkheden. Hier slaat u effectief, efficiënt en veilig al uw zware materiaal op.


Meer weten? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze service als internationaal transportbedrijf, exceptioneel transportbedrijf of tautliner transportbedrijf in Nederland of in de opslag van uw materialen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om de opties die het best op uw wensen aansluiten te bespreken! Bel naar 0418-677247.