Internationaal transport

Op zoek naar een internationaal transportbedrijf in Nederland? Dan kiest u voor; Eljo Exalto. Wij onderscheiden ons van andere internationale transportbedrijven, als vervoersbedrijf, dat zich met name richt op zware en uitzonderlijke ladingen. Bijzondere transporten in Nederland en ver daarbuiten zijn voor ons vervoersbedrijf de perfecte uitdaging!

Maak gebruik van onze service voor internationaal transport en ben verzekerd van een succesvol vervoer op maat. Eljo Exalto heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het vervoeren van uitzonderlijk materiaal. Wat voor u een zware en heftige klus lijkt, is voor ons dagelijkse kost. Daarom nemen wij graag al uw bijzonder of zwaar transport uit handen!

internationaal-transport

De oplossing voor al uw internationaal transport

Heeft u vervoermiddelen nodig om extreem zwaar materiaal van A naar B te verplaatsen? Weet u niet of u deze vracht wel zomaar in het buitenland geleverd kunt krijgen? Schakel ons in voor al uw internationaal transport. Naar landen zoals Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en nog veel meer. Al ons vervoer gebeurt veilig en is op tijd, dat garanderen wij u. Wij houden uw internationaal transport op koers door gediplomeerde begeleiders die de juiste vergunningen hebben. Daardoor hebben wij ook goede connecties in andere landen, waaronder Duitsland. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de meest gunstige routes. Dit zorgt voor een kortere duur van het transport.

 

Al meer dan 25 jaar op tijd als internationaal transportbedrijf

Als internationaal vervoersbedrijf richten wij ons voornamelijk op exceptioneel transport in Nederland, Duitsland, Frankrijk en ver daarbuiten. Waar andere internationale transportbedrijven misschien beschikken over een klein wagenpark, beschikken wij als volledig transportbedrijf in Nederland over een goed onderhouden wagenpark met daarin alles wat we nodig hebben. Wij zijn één van de meest betrouwbare internationale transportbedrijven en hebben onze diensten al bewezen aan veel tevreden klanten in o.a. de weg- en waterbouw, offshore en staalindustrie.

 

Meer dan een internationaal vervoersbedrijf

Niet alleen leveren wij diensten als internationaal vervoersbedrijf in Nederland. Bij Eljo Exalto is meer mogelijk! Heeft u ruimte nodig voor de opslag van coils, staalplaten of buizen? Wij beschikken over meerdere mogelijkheden. Hier slaat u effectief, efficiënt en veilig al uw zware materiaal op. Heeft u interesse in onze service als internationaal transportbedrijf in Nederland of in de opslag van uw materialen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om de opties die het best op uw wensen aansluiten te bespreken! Bel naar 0418-677247.