Exceptioneel transport

Op zoek naar een partij die exceptioneel transport op een professionele wijze kan verzorgen? Eljo Exalto draait zijn hand niet om voor het vervoeren van vrachten die qua afmetingen of gewicht niet voldoen aan de regelgeving voor wegvervoer. Wij zijn namelijk al jarenlang gespecialiseerd in vervoer van bijzonder materiaal in heel Europa. Wij verzekeren u een zorgvuldige en volledige afhandeling van elk soort exceptioneel transport. Met jarenlange ervaring, gekwalificeerd materiaal en gemotiveerd personeel verzorgen wij uw exceptioneel transport in binnenland en buitenland.

Wat houdt exceptioneel transport in?

Exceptioneel transport is het vervoeren van een lading die niet binnen de regeling Voertuigen valt. Dit kunnen heel veel verschillende soorten ladingen zijn, het gaat meestal om een extra hoge, zware, brede of lange lading. Het transport is erg fragiel en mag niet altijd op de weg zijn, het moet op speciaal aangewezen tijden gebeuren. Verder moet het exceptioneel transport vaak begeleid worden door een of meerdere transportbegeleiders, die bijdragen aan het veilig en professioneel vervoeren van uw speciale lading. Exceptioneel transport kan zowel binnen als buiten Nederland plaatsvinden, wij kunnen u helpen met het vervoeren van een exceptionele lading binnen heel Europa.

Voorbeelden van exceptioneel transport

Exceptioneel transport is een erg breed begrip en kan ook heel veel verschillende soorten ladingen inhouden. Onder exceptioneel transport vallen bijvoorbeeld moderne brugdelen, die erg zwaar zijn. Ook kunt u denken aan het vervoeren van scheepsdekken, pontons, silodeksels, buizen en afmeerpeilers. Allemaal voorbeelden van ladingen die of erg zwaar, erg groot, erg breed of erg lang zijn. Het kan zijn dat u uw lading niet tussen de voorbeelden ziet, dit komt omdat er heel veel verschillende soorten exceptionele ladingen bestaan. Twijfelt u daarom of uw lading geschikt is om te transporteren? Twijfel niet om contact met ons op te nemen, wij kunnen u namelijk direct helpen met meedenken. Wij zijn altijd op de hoogte van de meest recente wettelijke regelgevingen binnen Europa en weten precies op welke manier elke soort exceptioneel transport moet worden getransporteerd.

Wij hebben de afgelopen jaren veel inhoudelijke kennis en ervaring opgedaan omtrent exceptioneel transport. Hierdoor kunnen wij onze klanten van een gedegen advies voorzien als het aankomt op de vele mogelijkheden en onmogelijkheden op dit gebied van bijzonder transport.

Ontheffing aanvragen exceptioneel vervoer

Het aanvragen van een ontheffing voor exceptioneel vervoer is een flinke klus, het maakt doorgaans geen onderdeel uit van uw dagelijkse werkzaamheden. Eljo Exalto begrijpt dat en neemt uw zorgen graag uit handen. Bovendien kunt u nog verrast worden door onverwachte problemen, waar wij helemaal op voorbereid zijn. Recente wettelijke wetgeving is voor ons dagelijkse kost en daarom kunnen wij snel schakelen. Bij ons bent u verzekerd van een goede afhandeling bij het aanvragen van ontheffing voor exceptioneel vervoer en kan uw exceptionele lading probleemloos op tijd worden getransporteerd.

Jarenlange ervaring in speciaal en zwaar transport

Sinds 1995 hebben wij een passie voor speciaal transport, wat zich uit in het feit dat wij als internationaal vervoersbedrijf in Nederland al veel projecten hebben uitgevoerd. Hoe buitensporiger

het gewicht, de vorm en de afmeting, hoe enthousiaster wij van een opdracht worden! Wij houden van uitdagingen en doen daarom ook ons uiterste best om elke exceptionele lading op een professionele, veilige en vlotte wijze te transporteren! Onze ervaren en geschoolde medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar en zorgen ervoor dat de vracht op de gewenste tijd en gewenste plaats van bestemming komt.

Geschikt wagenpark voor exceptioneel transport

Het wagenpark van Eljo Exalto wordt goed onderhouden en is geschikt voor iedere vorm van bijzonder transport. Heeft u een specifiek verzoek omtrent uitzonderlijk vervoer? Heeft uw vracht een extreem gewicht, afwijkende vorm of afmeting? Daar zeggen wij zeker geen ‘nee’ tegen! Ons ervaren team denkt graag met u mee.

Meer weten? Neem contact met ons op! Heeft u interesse in onze service als exceptioneel transportbedrijf, internationaal transportbedrijf of Tautliner transportbedrijf in Nederland of in de opslag van uw materialen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om de opties die het best op uw wensen aansluiten te bespreken. Bel direct naar 0418-677247 en wij stellen geheel vrijblijvend een offerte op!