Exceptioneel transport

Op zoek naar een partij die exceptioneel transport kan verzorgen? Eljo Exalto draait zijn hand niet om voor het vervoeren van vrachten die qua afmetingen of gewicht niet voldoen aan de regelgeving voor wegvervoer . Wij zijn al jaren gespecialiseerd in vervoer van bijzonder materiaal, zoals moderne brugdelen, scheepsdekken, pontons, silodeksels, buizen en afmeerpeilers. Met jarenlange ervaring, gekwalificeerd materiaal en gemotiveerd personeel verzorgen wij uw exceptioneel transport in binnenland en buitenland.

Wat houdt exceptioneel transport in?

Exceptioneel transport is het vervoeren van een lading die niet binnen de regeling Voertuigen valt. Dit kan een extra hoge, zware, brede of lange lading zijn. Het transport mag alleen tussen bepaalde tijden gebeuren. Ook wordt het transport vaak begeleid door 1 of meerdere transportbegeleiders. Exceptioneel transport kan zowel binnen als buiten Nederland plaatsvinden.

Twijfelt u over uw lading? Laat het ons weten. Wij zijn altijd op de hoogte van de meest recente wettelijke regelgevingen binnen Europa.

Wij hebben de afgelopen jaren veel inhoudelijke kennis en ervaring opgedaan omtrent exceptioneel transport. Hierdoor kunnen wij onze klanten van een gedegen advies voorzien als het aankomt op de vele mogelijkheden en onmogelijkheden op dit gebied van bijzonder transport.


Ontheffing aanvragen exceptioneel vervoer

Het aanvragen van een ontheffing voor exceptioneel vervoer is een flinke klus, het maakt doorgaans geen onderdeel uit van uw dagelijkse werkzaamheden. Eljo Exalto begrijpt dat en neemt uw zorgen graag uit handen. Bovendien kunt u nog verrast worden door onverwachte problemen, daar zijn wij op voorbereid. Recente wettelijke wetgeving is voor ons dagelijkse kost en daarom kunnen wij snel schakelen.


Jarenlange ervaring in speciaal en zwaar transport

Sinds 1995 hebben wij een passie voor speciaal transport, wat zich uit in het feit dat wij als internationaal vervoersbedrijf in Nederland al veel projecten hebben uitgevoerd. Hoe buitensporiger het gewicht, de vorm en de afmeting, hoe enthousiaster wij van een opdracht worden! Onze ervaren en geschoolde medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar en zorgen ervoor dat de vracht op de gewenste tijd en gewenste plaats van bestemming komt.


Geschikt wagenpark voor exceptioneel transport

Het wagenpark van Eljo Exalto wordt goed onderhouden en is geschikt voor iedere vorm van bijzonder transport. Heeft u een specifiek verzoek omtrent uitzonderlijk vervoer? Heeft uw vracht een extreem gewicht, afwijkende vorm of afmeting? Daar zeggen wij geen ‘nee’ tegen! Ons ervaren team denkt graag met u mee.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in onze service als exceptioneel transportbedrijf, internationaal transportbedrijf of Tautliner transportbedrijfin Nederland of in de opslag van uw materialen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om de opties die het best op uw wensen aansluiten te bespreken! Bel naar 0418-677247.