Exceptioneel transport

Voor exceptioneel transport draait Eljo Exalto de hand niet om. Al jaren verzorgt deze specialist speciaal vervoer op maat. Met jarenlange ervaring, gekwalificeerd materiaal en gemotiveerd personeel verzorgen wij uw exceptioneel transport in het binnenland of buitenland!

Wij zeggen niet snel ‘nee’ tegen exceptioneel transport

Heeft u een specifiek verzoek omtrent uitzonderlijk vervoer? Een extreem gewicht, vorm of afmeting? Daar zeggen wij geen ‘nee’ tegen! Graag gaan wij die uitdaging aan en voltooien deze compleet naar wens voor u. Wij beschikken over een goed onderhouden en gevarieerd wagenpark.

 

Een passie voor speciaal transport

Sinds 1995 hebben wij een passie voor speciaal transport, wat zich uit in het feit dat wij als internationaal vervoersbedrijf in Nederland al veel projecten hiervoor hebben uitgevoerd. Hoe buitensporiger het gewicht, de vorm en de afmeting, hoe enthousiaster wij hiervan worden! Met behulp van onze ervaren en geschoolde medewerkers vervoert ons internationaal transportbedrijf uit Nederland materiaal zoals moderne brugdelen, scheepsdekken, pontons, silodeksels, buizen en afmeerpeilers. Dat doen wij altijd zo veilig en snel mogelijk! Over grote en kleine afstanden, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wat voor lading u ook wilt transporteren, wij zorgen ervoor dat deze op de gewenste tijd en op de gewenste plaats van bestemming komt.

 

Ontheffing aanvragen exceptioneel vervoer

Exceptioneel transport is het vervoeren van een lading die niet binnen de Regeling Voertuigen valt. Dit kan een extra hoge, zware, brede of lange lading zijn. Het transport mag alleen tussen bepaalde tijden gebeuren. Ook wordt het transport vaak begeleid door 1 of meerdere transportbegeleiders. Exceptioneel transport kan zowel binnen als buiten Nederland. Doorgaans is het aanvragen van een ontheffing voor exceptioneel vervoer een flinke klus, want het maakt geen onderdeel uit van uw dagelijkse werkzaamheden. Bovendien kunt u nog verrast worden door onverwachte problemen. Daarom nemen wij bij Eljo Exalto graag al deze zorgen uit handen voor u. Wij zijn altijd op de hoogte van de meest recente wettelijke regelgevingen binnen Europa.

Wij hebben de afgelopen jaren veel inhoudelijke kennis en ervaring opgedaan omtrent exceptioneel transport. Hierdoor kunnen wij onze klanten van een gedegen advies voorzien als het aankomt op de vele mogelijkheden en onmogelijkheden op dit gebied van vervoeren.

Bij interesse of voor het opvragen van meer informatie kunt u contact met ons opnemen.