Exceptioneel transport

Bent u op zoek naar een transportbedrijf dat uw exceptionele ladingen professioneel kan vervoeren? Dan bent u bij Eljo Exalto aan het juiste adres! Wij gaan graag de uitdaging aan en vervoeren graag ladingen die qua afmeting of gewicht niet voldoen aan de regelgeving voor het wegvervoer. Dankzij onze jarenlange ervaring met exceptionele ladingen kunnen wij ervoor zorgen dat exceptionele ladingen op een professionele wijze veilig en snel op bestemming aankomen. Zowel nationaal en internationaal, wij staan voor u klaar! Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met Eljo Exalto en wij voorzien u graag van informatie en vrijblijvend advies.

Exceptioneel transport: wat is dat nou precies?

Het woord exceptioneel zegt het al, exceptioneel transport is het vervoeren van een lading met een speciaal gewicht of een speciale afmeting. Dit kan natuurlijk van alles zijn. Een ding hebben exceptionele ladingen gemeen: ze voldoen niet aan de standaard regelgeving voor het wegvervoer. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld buizen, afmeerpeilers, brugdelen en nog veel meer. Misschien weet u niet zeker of uw lading onder exceptioneel transport valt. Het is daarom ook een goed idee om u te laten informeren over uw lading bij een transportbedrijf. Wij kunnen u informeren over uw lading en of exceptioneel transport vereist is. Als dit zo is, kunnen wij uw exceptionele transport uit handen nemen. Maar hoe kan dit exceptioneel transport toch vervoerd worden? Meestal moet exceptioneel transport begeleid worden door transportbegeleiders. De transportbegeleiders zorgen ervoor dat het exceptionele transport veilig en professioneel wordt vervoerd. Dit kan zowel binnen of buiten Nederland plaatsvinden.

Voorbeelden van exceptioneel transport

Exceptioneel transport is een erg breed begrip en kan ook heel veel verschillende soorten ladingen inhouden. Onder exceptioneel transport vallen bijvoorbeeld moderne brugdelen, die erg zwaar zijn. Ook kunt u denken aan het vervoeren van scheepsdekken, pontons, silodeksels, buizen en afmeerpeilers. Allemaal voorbeelden van ladingen die of erg zwaar, erg groot, erg breed of erg lang zijn. Het kan zijn dat u uw lading niet tussen de voorbeelden ziet, dit komt omdat er heel veel verschillende soorten exceptionele ladingen bestaan. Twijfelt u daarom of uw lading geschikt is om te transporteren? Twijfel niet om contact met ons op te nemen, wij kunnen u namelijk direct helpen met meedenken. Wij zijn altijd op de hoogte van de meest recente wettelijke regelgevingen binnen Europa en weten precies op welke manier elke soort exceptioneel transport moet worden getransporteerd.

Wij hebben de afgelopen jaren veel inhoudelijke kennis en ervaring opgedaan omtrent exceptioneel transport. Hierdoor kunnen wij onze klanten van een gedegen advies voorzien als het aankomt op de vele mogelijkheden en onmogelijkheden op dit gebied van bijzonder transport.

Wat moet er geregeld worden bij exceptioneel vervoer?

Niet alleen het transporteren van exceptionele ladingen is een uitdaging. Ook het aanvragen van ontheffing voor exceptioneel vervoer kan een hoop moeite kosten. Het is daarom verstandig om het aanvragen van ontheffing voor exceptioneel vervoer over te laten aan een professionele partij. Bij Eljo Exalto krijgen we dagelijks te maken met het aanvragen voor ontheffing voor speciaal en exceptioneel transport. Wij hebben dus veel ervaring met het aanvragen van ontheffing en weten precies hoe het exceptioneel transport moet worden voorbereid. Wij ontzorgen u dan ook graag en nemen het aanvragen van een ontheffing graag op ons. Zo hoeft u zich hier niet in te verdiepen en weet u zeker dat alles veilig en met de juiste ontheffingen wordt getransporteerd!

Jarenlange ervaring in speciaal en zwaar transport

Sinds 1995 hebben wij een passie voor speciaal transport, wat zich uit in het feit dat wij als internationaal vervoersbedrijf in Nederland al veel projecten hebben uitgevoerd. Hoe buitensporiger

het gewicht, de vorm en de afmeting, hoe enthousiaster wij van een opdracht worden! Wij houden van uitdagingen en doen daarom ook ons uiterste best om elke exceptionele lading op een professionele, veilige en vlotte wijze te transporteren! Onze ervaren en geschoolde medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar en zorgen ervoor dat de vracht op de gewenste tijd en gewenste plaats van bestemming komt.

Geschikt wagenpark voor exceptioneel transport

Het wagenpark van Eljo Exalto wordt goed onderhouden en is geschikt voor iedere vorm van bijzonder transport. Heeft u een specifiek verzoek omtrent uitzonderlijk vervoer? Heeft uw vracht een extreem gewicht, afwijkende vorm of afmeting? Daar zeggen wij zeker geen ‘nee’ tegen! Ons ervaren team denkt graag met u mee.

Meer weten? Neem contact met ons op! Heeft u interesse in onze service als exceptioneel transportbedrijf, internationaal transportbedrijf of Tautliner transportbedrijf in Nederland of in de opslag van uw materialen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om de opties die het best op uw wensen aansluiten te bespreken. Bel direct naar 0418-677247 en wij stellen geheel vrijblijvend een offerte op!

 

Meer informatie over ons Exceptioneel Transport? Neem snel contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie ontvangen over exceptioneel transport? Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons! Wij voorzien u graag van informatie en adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden.

 

Anderen bekeken ook:

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.