Internationaal transportbedrijf

Op zoek naar een internationaal transportbedrijf in Nederland? Dan kiest u voor Eljo Exalto. Wij onderscheiden ons van andere internationale transportbedrijven als vervoersbedrijf dat zich met name richt op zware en uitzonderlijke ladingen. Bijzondere transporten in Nederland en ver daarbuiten zijn voor ons vervoersbedrijf de perfecte uitdaging!

 

Internationaal-transport-goed

Al meer dan 20 jaar op tijd als internationaal transportbedrijf

Als internationaal vervoersbedrijf richten wij ons voornamelijk op exceptioneel transport in Nederland, DuitslandFrankrijk en ver daarbuiten. Waar andere internationale transportbedrijven misschien beschikken over een klein wagenpark, beschikken wij als volledig transportbedrijf in Nederland over een goed onderhouden wagenpark met daarin alles wat we nodig hebben. Denk hierbij aan (semi-)diepladers, teletrailers en tripletrailers. Wij zijn een van de meest betrouwbare internationale transportbedrijven en hebben onze diensten al bewezen aan veel tevreden klanten in onder andere de weg- en waterbouw, offshore en staalindustrie.

Een passie voor speciaal transport

Sinds 1995 hebben wij een passie voor speciaal transport, wat zich uit in het feit dat wij als internationaal vervoersbedrijf in Nederland al veel projecten hiervoor hebben uitgevoerd. Hoe buitensporiger het gewicht, de vorm en de afmeting, hoe enthousiaster wij hiervan worden. Met behulp van onze ervaren en geschoolde medewerkers vervoert ons internationaal transportbedrijf uit Nederland materiaal zoals moderne brugdelen, scheepsdekken, pontons, silodeksels, buizen en afmeerpeilen. Dat doen wij altijd zo veilig en snel mogelijk! Over grote en kleine afstanden, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Wat voor lading u ook wilt transporteren, wij zorgen ervoor dat deze op de gewenste tijd op de plaats van bestemming komt.

Meer dan een internationaal vervoersbedrijf

Niet alleen leveren wij diensten als internationaal vervoersbedrijf in Nederland; bij Eljo Exalto is meer mogelijk! Heeft u ruimte nodig voor de opslag van coils, staalplaten of buizen? Wij beschikken over een buitenterrein van meer dan 8000 m². Hier slaat u effectief, efficiënt en veilig al uw zware materiaal op. Heeft u interesse in onze service als internationaal transportbedrijf in Nederland of in de opslag van uw materialen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op om de opties die het best op uw wensen aansluiten te bespreken! Bel naar 0418-677247.

 

Neem contact met ons op

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.