Home » Transport » Internationaal transportbedrijf

Internationaal transportbedrijf

Op zoek naar een internationaal transportbedrijf? Dan kiest u voor Eljo Exalto. Wij onderscheiden ons van andere internationale transportbedrijven als vervoersbedrijf dat zich met name richt op zware en uitzonderlijke ladingen. Bijzondere transporten zijn dus voor ons de perfecte uitdaging!

Al meer dan 20 jaar op tijd als internationaal transportbedrijf

Als internationaal vervoersbedrijf richten wij ons voornamelijk op exceptioneel transport in binnen- en buitenland. Waar andere internationale transportbedrijven misschien beschikken over een klein wagenpark, beschikken wij als volledig transportbedrijf over een goed onderhouden wagenpark met daarin alles wat we nodig hebben. Denk hierbij aan (semi-)diepladers, teletrailers en tripletrailers. Wij zijn een van de meest betrouwbare internationale transportbedrijven en hebben onze diensten al bewezen aan veel tevreden klanten in onder andere de weg- en waterbouw, offshore en staalindustrie.

Een passie voor speciaal transport

Sinds 1995 hebben wij een passie voor speciaal transport, wat zich uit in het feit dat wij al veel projecten hiervoor hebben uitgevoerd. Hoe buitensporiger het gewicht, de vorm en de afmeting, hoe enthousiaster wij hiervan worden. Met behulp van onze ervaren en geschoolde medewerkers vervoert ons internationaal transportbedrijf materiaal zoals moderne brugdelen, scheepsdekken, pontons, silodeksels, buizen en afmeerpeilen. Dat doen wij altijd zo veilig en snel mogelijk! Over grote en kleine afstanden, vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.

Meer dan een internationaal vervoersbedrijf uit Brakel

Niet alleen leveren wij diensten als internationaal vervoersbedrijf, bij Eljo Exalto is meer mogelijk! Heeft u ruimte nodig voor de opslag van coils, staalplaten of buizen? Wij beschikken over een buitenterrein van meer dan 4000 m2. Hier slaat u effectief, efficiënt en veilig al uw zware materiaal op. Heeft u interesse in onze service als internationaal transportbedrijf of de opslag en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Bel naar 0418-677247.

Jarenlange ervaring

Nationaal en internationaal

N

Altijd op tijd en veilig

Gespecialiseerd in speciaal transport

Als transport uitzonderlijke vormen aanneemt...

...neemt Eljo Exalto gráág het voortouw!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid