Transport

Eljo Exalto – méér dan vertrouwd

Eljo Exalto Transport zegt niet snel ‘nee’ tegen uitzonderlijk vervoer. Gewicht, vorm en afmeting mogen juist buitensporig zijn. Graag zelfs. Ons wagenpark bestaat uit verschillende soorten trailers; vlakke trailers, schuif trailers, semi-diepladers, Euro-dieplader, schuinstelling trailer en Tautliners. Door ons goed onderhouden wagenpark en altijd up to date te blijven kunnen wij met behulp van ervaren, geschoolde medewerkers alles over de weg vervoeren. Ook over grotere afstanden. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.

Speciaal-transport

 

Eljo Exalto is een zeer veelzijdig bedrijf op het gebied van transport en logistiek te Brakel, Gelderland. Met onze jarenlange ervaring van meer dan 25 jaar op het gebied van transport & logistiek kunnen wij u verzekeren dat wij u totaal kunnen ontzorgen als wij voor u een lading gaan vervoeren.

Onze gediplomeerde chauffeurs zijn gespecialiseerd in het vervoeren van zware en bijzondere transporten. Bijna geen enkel formaat is voor ons onmogelijk. Wij vinden het zelfs een enorme uitdaging om exceptioneel te transporteren. Niets is te groot, te breed, te lang of te zwaar. Als u geen idee heeft hoe u een enorm object van A naar B kunt vervoeren, dan is de kans zeer groot dat wij u de juiste oplossing kunnen bieden. Wij doen dit niet alleen door heel Nederland maar wij hebben ook de mogelijkheid om de Europese wegen te betreden mocht u dit wensen. Ook in dat geval zorgen wij van Eljo Exalto dat alles zorgeloos wordt getransporteerd voor u.

 

Wekt dit interesse op? Dan horen wij graag van u middels een telefoontje of mailtje hoe wij u van dienst mogen zijn.