Expediteur

Misschien heeft u al weleens gehoord van het woord expediteur, maar weet u eigenlijk niet precies wat dit is. Een expediteur is een bemiddelaar binnen het transport. De expediteur zorgt ervoor dat al het transport goed geregeld is en houdt zich onder andere bezig met het regelen van douanezaken, zeevracht en wegtransport.

Wat doet een expediteur?

Zoals we net al zeiden is een expediteur als het ware een bemiddelaar binnen het transport. Het is iemand die het logistieke proces voor iemand anders regelt en in goede banen leidt. U zou het kunnen zien als een tussenpersoon tussen de vervoerder en de verlader van uw goederen. Een expediteur kan gespecialiseerd zijn in veel verschillende vakgebieden, zoals groupage, zeevracht, railtransport, douanezaken en wegtransport. De meest populaire vakgebieden waar een expediteur zich mee bezig houdt zijn het wegtransport en de zeevracht. Dit zijn namelijk de meest populaire soorten transport ter wereld waar dus ook veel logistieke processen voor moeten worden geregeld. Bij ons kunt u dus zowel terecht voor het regelen van het logistieke proces als het transporteren van uw goederen.

transportbedrijf eljo exalto

 

Bij Eljo Exalto kunt u ook terecht voor een expediteur, die alle zaken regelt rondom het transport van uw goederen. Zo kunnen wij u helpen met de complete verzorging van het transporteren van goederen en hoeft u nergens meer aan te denken!

Expediteur

Bent u op zoek naar een ervaren Expediteur? Transportbedrijf ‘Eljo Exalto’ is door middel van jarenlange ervaring expert op dit gebied. Wij zijn sinds jaar en dag de betrouwbare intermediairs voor verladers met nationale- en internationale zendingen. We stellen ons op als (keten)regisseur en zorgen voor de meest efficiënte manier van transport. De steeds complexere logistieke ketens hebben hier behoefte aan.

 

NATIONAAL ÉN INTERNATIONAAL

Het vervoer van A naar B gebeurt veilig en op tijd. Gegarandeerd. Uw transport houden wij op koers door gediplomeerde begeleiders en de juiste vergunningen. Wij kennen de regelgeving en weten de (meest gunstige) routes.

  • Veilig en op tijd
  • Gediplomeerde begeleiders
  • Juiste vergunningen
  • Kennis regelgeving en routes

 

Eljo Exalto: uw ervaren Expediteur

Eljo Exalto biedt u als expediteur een meerwaarde door de voorsprong van kennis in de markten waarin wij opereren.Voor internationale zendingen voegen we de verschillende benodigde ketens samen om het transport een stuk efficiënter te verzorgen. Wij proberen de beste prijzen te vinden voor elk onderdeel van uw transport, we stellen contracten op en verzorgen de documenten die er nodig zijn. Eljo Exalto neemt het gehele logistieke proces uit handen voor u als klant.

 

Verschil tussen expediteur en transporteur

Het werk van een expediteur is geheel anders als het werk van een transporteur. Een transporteur is namelijk alleen verantwoordelijk voor het daadwerkelijk transporteren van de goederen, terwijl een expediteur daar weer niks mee te maken heeft. Een expediteur houdt zich alleen maar bezig met het bemiddelen van het gehele logistieke proces, zodat de goederen zo snel en efficiënt mogelijk kunnen worden vervoerd. Ook onderhandelen expediteuren over de prijzen van het vervoer, terwijl een transporteur hier weer helemaal niks mee te maken heeft. Expediteuren stellen ook contracten op, verzorgen de vrachtbrieven, verzorgen het manifest en zorgen er ook voor dat de afrekening goed wordt afgehandeld.

Voor al deze dingen kunt u dus ook bij ons terecht, en om u nog beter tot hulp te zijn overleggen wij altijd met u als klant over de beste opties voor het vervoeren van uw goederen en geven wij u vrijblijvend advies over welke opties geschikt zijn voor u. Zo maakt u makkelijk een goede keuze en bent u ervan verzekerd dat uw goederen veilig en snel worden vervoerd tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding.

 

Wij nemen alles uit handen

U merkt het al, bij ons kunt u terecht voor een volledige afhandeling van het transport van uw goederen. Wij beschikken over zowel een expediteur als een transporteur die ervoor zorgen dat het gehele logistieke proces vlekkeloos verloopt en dat u uw goederen met een gerust hart kunt laten vervoeren. Neem voor vrijblijvend advies en een offerte direct contact met ons op! Wij staan klaar voor u klaar!

Klinkt dit voor u als muziek in de oren? Kijk dan snel verder op onze website voor meer informatie en neem vooral contact met ons op voor vragen en/of prijzen.

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.