Speciaal transport

 

Bent u op zoek naar een erkend bedrijf voor het vervoeren van uw speciale goederen? Het vervoeren van een speciale lading gaat er heel anders aan toe dan een normale lading. Er moet ander materiaal gebruikt worden voor het vervoeren van speciale lading en ook wordt er meer expertise en veiligheid geëist van de bedrijven die speciale ladingen vervoeren. Bent u op zoek naar een bedrijf die het vervoer van speciaal transport voor u uit handen kan nemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Eljo Exalto is een erkend transportbedrijf die al jarenlang ervaring heeft met het vervoeren van speciale ladingen. Bij ons kunt u met een gerust hart uw speciale lading laten vervoeren, wij nemen voor u alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat uw speciale lading snel, veilig en op professionele wijze wordt getransporteerd!

Uitzonderlijk transport Eljo Exalto transport

Wat is speciaal transport?

Wat is nou eigenlijk exact speciaal transport? Onder speciaal transport vallen verschillende soorten transport. Zo kan het gaan om zwaar transport, of exceptioneel transport waarbij de ladingen uitzonderlijke afmetingen hebben of erg zwaar zijn. Voor het speciaal transport zijn speciale vervoersmiddelen nodig, zoals diepladers, teletrailers en meer. Ook mag speciaal transport alleen uitgevoerd worden binnen bepaalde uren van de dag en moet dit transport meestal begeleid worden door transportbegeleiders. Speciaal transport heeft dus extra aandacht en tijd nodig vergeleken met normaal transport. Wij zien dit echter als een uitdaging en helpen u graag met het vervoeren van uw speciale lading. Niets is voor ons te gek en we bespreken graag met u de mogelijkheden voor het vervoeren van uw goederen!

Zwaar transport

Een onderdeel van het speciaal transport is zwaar transport. Zware goederen zoals brugonderdelen of zware betonnen buizen zijn goede voorbeelden van een zware lading. Het vervoeren van zware goederen is geen gemakkelijke opgave en wij nemen dit graag voor u uit handen. Lees hier meer over zwaar transport.

Vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u graag dat uw speciale goederen op een veilige, professionele maar snelle wijze worden getransporteerd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Twijfel niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden, wij geven u graag vrijblijvend advies over het vervoer van uw speciale goederen. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons! Wilt u zo snel mogelijk uw speciale goederen vervoeren? Neem dan direct contact met ons op en wij zorgen voor een professionele, veilige en snelle afhandeling van uw lading!

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.