Home » Transport » Speciaal transport

Speciaal transport

Speciaal transport binnen én buiten Nederland, daar worden wij enthousiast van. Eljo Exalto is dé specialist op het gebied van uitzonderlijk en speciaal transport in binnen- en buitenland. Met meer dan 20 jaar ervaring brengen wij al het materiaal veilig en op tijd van A naar B.

Speciaal transport in Nederland en daarbuiten: onze passie

Sinds 1995 is Eljo Exalto al bezig met speciaal transport binnen Nederland, maar ook van en naar het buitenland. Hoe extremer het gewicht, de vorm of het materiaal is, hoe enthousiaster wij daarvan worden! Het vervoer van buitengewone constructies, vaak van staal, soms van hout, is altijd op tijd en vindt veilig plaats. Wel zo fijn voor u, uw materiaal, ons en andere weggebruikers. Op die manier hebben wij al veel projecten met succes afgerond. Wij worden ondersteund door ons gecertificeerde wagenpark, dat onder andere bestaat uit:

  • Diepladers
  • Semidiepladers
  • Teletrailers
  • Tripletrailers

Met ons uitgebreide wagenpark klaren wij elke klus! Hiermee vervoeren wij bijvoorbeeld buizen, silodeksels, brugdelen, maar ook scheepsdekken, afmeerpalen en pontons. Binnenkort ook uw lading?

Wij zeggen geen ‘nee’ tegen zeer speciaal transport

Ook als u een zeer speciaal verzoek heeft op het gebied van transport buiten Nederland nemen wij deze graag aan. Wij beschikken naast bovengenoemd wagenpark ook over hydraulische schuinstelling, waarop eenvoudig brede staalplaten worden vervoerd. Dankzij onze gespecialiseerde en gemotiveerde medewerkers en betrouwbaar materiaal staan wij vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Bel naar 0418-677247. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Jarenlange ervaring

Nationaal en internationaal

N

Altijd op tijd en veilig

Gespecialiseerd in speciaal transport

Als transport uitzonderlijke vormen aanneemt...

...neemt Eljo Exalto gráág het voortouw!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid