Zwaar transport Nederland

Moet u een zware lading transporteren maar weet u niet hoe of welk bedrijf u kunt vragen voor het vervoeren van een zware lading? Eljo Exalto is gevestigd in Nederland en draait zijn hand niet om voor het vervoeren van vrachten die qua afmetingen of gewicht niet voldoen aan de regelgeving voor wegvervoer.

Een zware lading zoals een viaduct van enkele honderden tonnen vervoeren of het vervoeren van zware betonnen buizen is voor ons geen probleem! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in vervoer van bijzondere en zware materialen, zoals moderne brugdelen, scheepsdekken, pontons, silodeksels, buizen enzovoort.

Taudliner

Wat is zwaar transport?

Exceptioneel transport, ook wel zwaar transport genoemd, is het vervoeren van een lading die niet binnen de regeling Voertuigen valt. Dit kan zijn omdat het een lading betreft die zodanig lang, breed, hoog of zwaar is dat deze niet op een standaard manier getransporteerd kunnen of mogen worden. Met ons uitgebreide wagenpark en gespecialiseerd personeel kunnen wij bij Eljo Exalto zorgdragen voor ladingen in alle soorten en maten. Wij beschikken onder andere over conventionele trailers, SPTM's en andere vervoersmiddelen die geschikt zijn voor het vervoeren van een zware lading.

Jarenlange expertise

Wij hebben de afgelopen jaren veel inhoudelijke kennis en ervaring opgedaan omtrent exceptioneel transport. Door onze jarenlange expertise staan wij inmiddels bekend om het professioneel, veilig en snel afhandelen van zwaar transport. Met onze expertise kunnen wij onze klanten namelijk van een gedegen advies voorzien als het aankomt op de vele mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van zwaar transport in Nederland, maar zeker ook in het buitenland.

Uw lading in veilige handen tijdens zwaar transport binnen en buiten Nederland

Zware lading vraag om specifieke vervoersmiddelen, zoals diepladers en teletrailers. Wij beschikken over een zeer uitgebreid wagenpark dat door onze gemotiveerde medewerkers en onze jarenlange ervaring perfect onderhouden wordt. Mede hierdoor weten wij al het zwaar transport veilig en op tijd, zowel binnen als buiten Nederland, op bestemming te brengen. Hierbij gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg en bent u er als klant van verzekerd dat uw zware lading veilig en op tijd op de bestemming aankomt. Om u een idee te geven van onze vervoersmiddelen, hebben wij er een aantal op een rijtje gezet. Ons wagenpark bestaat onder andere uit de volgende wagens:

· Diepladers
· Semidiepladers
· Teletrailers
· Tripletrailers
· Trailers met hydraulische schuinstellingen

Ontheffing aanvragen exceptioneel vervoer

Het aanvragen van een ontheffing voor exceptioneel vervoer is een flinke klus wat doorgaans geen onderdeel uitmaakt van uw dagelijkse werkzaamheden. Eljo Exalto neemt uw zorgen hierover graag uit handen. Onze medewerkers zijn op de hoogte van recente wet- en regelgeving waardoor wij voorbereid zijn op mogelijke problemen en snel kunnen schakelen. Bij ons bent u dus niet alleen verzekerd van het veilig en snel vervoeren van uw zware lading, wij nemen ook graag het aanvragen van een ontheffing voor zwaar vervoer voor u uit handen. Zo bent u verzekerd van een complete verzorging van uw zwaar transport en hoeft u verder niks meer te regelen.

Jarenlange ervaring in speciaal en zwaar transport in Nederland

Sinds 1995 hebben wij een passie voor speciaal transport en wij hebben al vele projecten uitgevoerd in binnen- en buitenland. Geen lading is ons te gek en wij voeren graag uw transport met bijzondere vorm of afmeting uit. Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw lading op de gewenste tijd op plaats van bestemming komt.

Het wagenpark van Eljo Exalto wordt goed onderhouden en is geschikt voor iedere vorm van bijzonder transport. Heeft u een specifiek verzoek omtrent uitzonderlijk vervoer? Heeft uw vracht een extreem gewicht, afwijkende vorm of afmeting? Wij dragen met alle plezier en met volle inzet zorg voor uw zwaar transport in Nederland en in het buitenland!

Meer weten over zwaar transport in Nederland en in het buitenland?

Voor informatie over onze service als exceptioneel transportbedrijf en internationaal transportbedrijf kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons personeel staat graag voor u klaar voor advisering en het bespreken van de mogelijkheden voor uw zending. U kunt bij ons geheel vrijblijvend en snel een offerte op maat aanvragen.

Eljo Exalto helpt u graag op weg met uw zwaar transport in Nederland en daarbuiten!

 

Neem direct contact met ons op >