Transportbedrijf Eljo Exalto

Wat doet een transportbedrijf?

De meeste mensen hebben het weleens gezien, een transportbedrijf. Maar wat doet een transportbedrijf nou precies en wat voor diensten biedt een transportbedrijf aan? Een transportbedrijf houdt zich bezig met het vervoer van goederen. Het transporteert goederen naar de bestemmingen, maar regelt ook het logistieke proces eromheen.

  • Goederentransport
  • Logistieke proces

Bij Eljo Exalto kunt u altijd terecht voor uw vragen rondom het transport van goederen! Neem direct contact op voor meer informatie.

 

transportbedrijf

Goederentransport: wat doet de transporteur?

Bij Eljo Exalto kunt u terecht voor het vervoer van uw goederen, zowel binnen als buiten Nederland. Zowel voor normaal transport als bijzonder transport kunt u contact opnemen met Eljo Exalto. Het maakt niet uit wat voor afmetingen of gewicht uw goederen hebben. Bij Eljo Exalto is alles mogelijk en is geen uitdaging te groot! Groupage transport is ook onderdeel van het transportbedrijf. Het is zeker mogelijk om een kleine zending te laten transporteren. Transporteurs bij Eljo Exalto zijn allemaal zeer ervaren en zorgen ervoor dat uw goederen snel en veilig op de bestemming aankomen!

Logistieke proces: wat doet de expediteur?

Bij Eljo Exalto kunt u ook gebruik maken van een expediteur. Een expediteur is als het ware een bemiddelaar van het logistieke proces rondom het transport. Deze zorgt ervoor dat alle vergunningen, douaneformaliteiten en groupage zendingen in goede banen worden geleid. Zo worden alle diensten uit handen genomen en hoeft u zich geen zorgen te maken over het regelwerk! Ook kan een expediteur advies geven over het transport van de goederen. Hij kan verschillende opties voorleggen voor het vervoeren van uw goederen. U kan vervolgens beslissen voor welke optie u gaat!

Diensten bij ons transportbedrijf

Het is natuurlijk handig om te weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Hieronder ziet u een opsomming van de diensten die wij aanbieden:

  • Zowel nationaal als internationaal transport
  • Exceptioneel transport
  • Zwaar transport
  • Groupage
  • Expediteur

Snel, veilig en goede prijzen!

Zoals u al ziet kunt u bij Eljo Exalto voor bijna alles terecht wat betreft het vervoer van goederen. Wilt u meer weten over onze diensten? Twijfel dan niet om direct contact met ons op te nemen! Wij staan altijd voor u klaar en voorzien u graag van vrijblijvend advies wat betreft transport. Ook kunt u contact met ons opnemen om een vrijblijvende offerte te laten opstellen!

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.