Transportbedrijf Nederland

 

Bent u op zoek naar een transportbedrijf in Nederland? Dan bent u bij Eljo Exalto aan het juiste adres! Bij Eljo Exalto kunt u terecht voor het vervoer van goederen in zowel het binnenland als van en naar het buitenland. Bij Eljo Exalto zijn we gespecialiseerd in speciaal transport, zwaar transport en ook regelen we het logistieke proces rondom het transport. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Twijfel niet om contact met ons op te nemen en vraag naar de mogelijkheden!

Uitzonderlijk transport Eljo Exalto transport

Wat is een transportbedrijf?

Een transportbedrijf is een bedrijf dat het transport van goederen uit handen neemt van de klant. Dit kunnen allerlei verschillende goederen zijn die naar uiteenlopende bestemmingen vervoerd worden. Het kan bijvoorbeeld gaan om het transport van pellets, speciaal transport of zwaar transport. Een transportbedrijf beschikt meestal niet alleen over transporteurs, maar ook expediteurs. Een transporteur vervoert de goederen en een expediteur regelt alles rondom het logistieke proces van het transport. Denk bijvoorbeeld aan vergunningen, papieren en opslag voor goederen. Een transporteur kan niet zonder een expediteur, ze vullen elkaar dus aan. Dit zijn de belangrijkste twee beroepen van een transportbedrijf!

Wat voor diensten biedt een transportbedrijf aan?

Elk transportbedrijf is natuurlijk anders en biedt andere diensten aan. Over het algemeen biedt een transportbedrijf de volgende diensten aan:

  • Vervoer van goederen
  • Vervoer van speciale goederen
  • Vervoer van zware goederen
  • Vervoer van en naar het buitenland
  • Vervoer in het binnenland

Dit zijn de meest voorkomende soorten transport en ze worden vaak ook met elkaar gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van zware machines naar Duitsland of het vervoer van brugonderdelen vanuit Frankrijk naar Nederland. Bij Eljo Exalto kunt u terecht voor al deze uiteenlopende soorten vervoer. Niks is voor ons te gek, wij gaan graag elke uitdaging aan!

Vraag naar een vrijblijvende offerte!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het vervoer van uw goederen? En wilt u graag weten waar u op moet letten en wat de kosten zijn van het vervoer van uw goederen? Twijfel dan niet en neem gelijk contact op met ons. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u eerlijk advies over uw situatie. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het vervoeren van uw goederen! Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.