Transportbedrijf

Transportbedrijf Eljo Exalto

Wilt u uw goederen op een veilige en snelle manier van punt A naar punt B laten vervoeren? Transportbedrijf Eljo Exalto is dé ideale partner op het gebied van transport. Niet alleen het ‘normale transport’ maar onze expertise zit ook in het uitzonderlijke vervoer. Gewicht, vorm en afmetingen mogen bij ons juist buitensporig zijn. Deze opdrachten doen wij het allerliefst. Voor het uitvoeren van open transport bieden wij een enorm scala aan voertuigen en materiaal aan.

Van vlakke trailers tot diepladers

Van vlakke trailers tot schuif trailers, van semi- diepladers tot een Euro- dieplader. Tevens beschikken wij over een schuinstelling trailer en bieden wij Tautliner transport aan.

Wij kunnen met behulp van geschoolde medewerkers met jaren aan ervaring, alles over de weg vervoeren. Ook over grotere afstanden is dit geen enkel probleem. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week, wij staan altijd voor u klaar.

Eljo Exalto transportbedrijf

 

Via onze website kunt u meer informatie vinden over onze logistieke dienstverlening. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen voor een op maat gemaakte offerte.

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.