Vervoer bedrijf

 

Bent u op zoek naar een professioneel vervoersbedrijf dat het transporteren van uw goederen in goede handen kan leiden? Dan zit u goed bij transportbedrijf Eljo Exalto! Eljo Exalto is een ervaren en professioneel transportbedrijf dat al jarenlang goederen naar zowel nationale als internationale bestemmingen vervoert!

Nationaal en internationaal transport

Bij Eljo Exalto kunt u terecht voor het vervoeren van goederen in zowel het binnenland als het buitenland. Eljo Exalto heeft veel ervaring met het vervoeren van goederen naar landen zoals Duitsland, Frankrijk en België. Geen plek is te ver of te lastig om te bereiken! Ook kunt u terecht bij Eljo Exalto voor het vervoer van goederen vanuit het buitenland naar Nederland. Neem voor uw persoonlijke situatie contact met ons op en wij voorzien u van advies over het transport van uw goederen. Ook kunnen we een vrijblijvende offerte opstellen voor het transport van uw goederen!

Uitzonderlijk transport Eljo Exalto transport

Speciaal en zwaar transport: niks is te gek!

Bij Eljo Exalto zijn we zeer ervaren met het transport van speciale en zware goederen. Niks is te gek bij Eljo Exalto! Wij gaan graag uitdagingen aan wat betreft het transport van speciale en zware goederen. Denk bijvoorbeeld aan onderdelen van bruggen, grote machines en silo's. Al deze onderwerpen wijken qua afmetingen of gewicht af van de regelgeving en moeten op een speciale wijze vervoerd worden. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark waarmee we het vervoer van speciale en zware goederen in goede banen kunnen leiden. Bent u benieuwd of wij uw speciale of zware goederen kunnen vervoeren? Neem dan snel contact op en onze medewerkers staan u graag te woord over de mogelijkheden!

Zowel transporteur als expediteur

Bij Eljo Exalto kunnen wij het gehele logistieke proces voor u uit handen nemen. Wij regelen niet alleen het transport van uw goederen, maar we kunnen ook alle vergunningen en papieren rondom het transport regelen. Zo beschikken wij over een expediteur die alles regelt rondom het logistieke proces van het transport. U hoeft zich dan niet zorgen te maken over de vergunningen die u nodig hebt voor het transport van uw goederen naar bijvoorbeeld het buitenland. Of wanneer de goederen worden ingeladen en gelost of waar ze opgeslagen moeten worden. Alles wordt uit handen genomen door onze expediteur!

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.