Constructiematerialen

Het vervoer van constructiematerialen

Voor het vervoer van constructiematerialen in Nederland en daarbuiten kunt u rekenen op Eljo Exalto. Het transport van deze materialen vraagt vaak om vervoer met specifieke trailers en diepladers. Ons uitgebreide wagenpark bestaat uit diverse diepladers en trailers met hydraulische schuinstellingen. Hiermee kunnen we gemakkelijk afwijkende ladingen vervoeren. Dus werkt u in de constructie en zoekt u een bedrijf dat het vervoer van uw goederen binnen Nederland of daarbuiten kan verzorgen? Dan zijn wij u graag van dienst!


Oplossingen op maat voor het vervoer van constructiematerialen

Wanneer u op ons rekent voor het transport van uw materialen, brengen wij uw lading veilig en efficiënt van A naar B. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en uw transport komt altijd op tijd op de gewenste bestemming aan. Wij weten als geen ander dat stiptheid en flexibiliteit van belang zijn als het gaat om de uitvoering van uw werkzaamheden. U wilt immers niet dat constructiewerkzaamheden stil komen te liggen omdat de materialen er nog niet zijn, bijvoorbeeld omdat deze niet op uw trailer passen. Eljo Exalto biedt altijd een oplossing voor uw transport.

 

zwaar transport Eljo Exalto

Transport in binnen- en buitenland

Eljo Exalto kan u niet alleen helpen met uw transport binnen Nederland, maar zeker ook naar het buitenland. Dankzij ons goed onderhouden wagenpark en onze enthousiaste medewerkers verzorgen wij altijd een passend transport voor uw constructiematerialen waar dan ook in Europa. We bieden onder andere mogelijkheden voor zwaar transport, uitzonderlijk vervoer en speciaal transport. Het maakt bij ons transportbedrijf dan ook niet uit of de lading die u wilt vervoeren een afwijkend formaat of een ongebruikelijke vorm heeft.

Met onze veelzijdige logistieke dienstverlening kunnen wij u totaal ontzorgen bij uw transporten in binnen- en buitenland.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving voor onder andere zwaar transport en uitzonderlijk- en speciaal vervoer in diverse Europese landen. Uw opdracht wordt door ons altijd met de nodige zorg en aandacht uitgevoerd.

 

Informeer naar onze mogelijkheden voor transport van uw constructiematerialen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om het vervoeren van uw materialen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze medewerkers informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot uw lading. Bij hen kunt u ook terecht voor informatie over onze werkwijze en tarieven. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Voor informatie over onze dienstverlening en projecten die wij eerder hebben uitgevoerd kunt u ook terecht op onze website.

 

Eljo Exalto is dé specialist voor het vervoer van uw constructiematerialen!

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.