Dieplader transport

Op zoek naar een transportbedrijf om hoge, ondeelbare voorwerpen te vervoeren? Kies dan voor dieplader transport van Eljo Exalto. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het vervoeren van vrachten die niet aan standaard afmetingen voldoen. Door middel van onze ervaring, kennis, gekwalificeerd materiaal en vakkundige mensen draaien wij onze handen niet om voor alle soorten transport.

Wat houdt dieplader transport in?

Een dieplader is een oplegger die gebruikt wordt voor het vervoeren van hoge voorwerpen. De voorwerpen zijn doorgaans ondeelbaar en komen niet in aanmerking voor standaard transport. Doordat de laadruimte verlaagd is, is het mogelijk om hogere ladingen te vervoeren. Op deze manier voldoet de lading aan het standaard verkeersregelement en is vervoer door tunnels mogelijk.

 

 

Dieplader transport Eljo Exalto Transportbedrijf

Wat wordt er vervoerd met dieplader transport?

Een dieplader wordt doorgaans gebruikt voor het vervoeren van machines voor de wegenbouw, zoals shovels, mobiele kranen en machines. Maar ook het transport van landbouwmachines wordt door diepladers uitgevoerd.

Wilt u weten of uw zending in aanmerking komt voor deze manier van transporteren? Eljo Exalto is op de hoogte van de wettelijke regelgeving en kan u daarom op maat adviseren.

Dieplader transport buitenland

Eljo exalto heeft jarenlang ervaring op het gebied van transport van en naar het buitenland. Omdat wij ons voornamelijk richten op bijzondere en zware ladingen, zijn wij ook de ideale partner voor dieplader transport van en naar het buitenland. Wij zijn bekend met de voorwaarden van andere landen en onze medewerkers zijn speciaal opgeleid voor buitenlands transport. Als internationaal vervoersbedrijf richten wij ons voornamelijk op exceptioneel transport in Nederland, Duitsland, Frankrijk en ver daarbuiten.

Jarenlange ervaring in bijzonder transport

Wist u dat Eljo Exalto jarenlange ervaring heeft op het gebied van bijzonder transport, waaronder dieplader transport? Onze ervaren medewerkers zijn in combinatie met ons uitgebreide wagenpark uw partner op het gebied van alle soorten transport. Van standaard vervoer in Nederland tot aan exceptioneel transport ver daarbuiten, Eljo Exalto staat voor u klaar.

Bent u benieuwd of uw lading in aanmerking komt voor dieplader transport?

Onze medewerkers denken graag met u mee en adviseren u vrijblijvend over de talloze mogelijkheden van Eljo Exalto. Uw zending is bij ons in goede handen!Wilt u meer weten over de mogelijkheden en wat wij naast dieplader transport nog meer voor u kunnen betekenen?

Eljo Exalto is een full service transportbedrijf, nationaal transportbedrijf en internationaal transportbedrijf. Ook bieden wij mogelijkheden op het gebied van opslag van uw materialen. Wilt u advies over uw zending? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken en u te laten adviseren op het gebied van standaard transport, exceptioneel transport, internationaal transport of dieplader transport.

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.