Speciaal vervoer

Speciaal vervoer

Heeft u iets te vervoeren dat qua afmetingen of massa afwijkt? Kies dan voor Eljo Exalto met zijn uitgebreide wagenpark en dienstverlening voor speciaal vervoer. Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van vervoer in alle soorten en maten, kunnen wij u van dienst zijn bij het vervoeren van uw object of goederen. Wij kunnen uw transport in zowel binnen- als buitenland verzorgen en hierbij is geen vorm of afmeting te gek.

Wat is speciaal vervoer?

Wat valt er nou eigenlijk precies onder speciaal vervoer? Speciaal vervoer is een groot begrip en dat is niet voor niets. Speciaal vervoer zijn eigenlijk alle ladingen die niet onder de regelgeving transport vallen.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende soort ladingen:

  • Zware ladingen
  • Ladingen met exceptionele afmetingen
  • Ladingen met giftige stoffen
Uitzonderlijk transport Eljo Exalto transport

Enkele voorbeelden van deze soorten ladingen zijn brugonderdelen, silo's maar ook zware machines bijvoorbeeld. Al deze ladingen zijn erg zwaar of hebben exceptionele afmetingen. Ze moeten daarom volgens een speciale regelgeving worden vervoerd. Deze regelgeving is echter in elk land weer anders en moet daarom van tevoren goed worden uitgezocht door een expediteur. Bij Eljo Exalto staan we open voor elke soort speciaal vervoer en houden we van een uitdaging! Wij bekijken graag met u de mogelijkheden voor het vervoer van uw speciale ladingen. Dankzij onze professionaliteit en ervaring bent u ervan verzekerd dat uw speciale goederen snel en veilig op de bestemming aankomen!

Welke vormen van speciaal vervoer bieden wij aan?

Met onze gekwalificeerde medewerkers en chauffeurs zijn wij erop gericht om u te ontzorgen bij het vervoer van zware ladingen, ladingen met bijzondere afmetingen, maar ook stof-, vocht- en vuilvrij vervoer.
Voor al uw vervoer bieden wij een passende en specialistische oplossing. Zo bieden wij o.a.:

Uiteraard zijn wij bij Eljo Exalto op de hoogte van laatste wet- en regelgeving op het gebied van bijzonder vervoer. Wij verzorgen voor het aanvragen van de vergunningen en ontheffingen van uw transport. Dit geldt ook voor uw internationale vervoer.

Wat is de rol van een expediteur bij speciaal vervoer?

Zoals bij elk transport maken we niet alleen gebruik van een transporteur, maar ook van een expediteur. Een expediteur bekommert zich om alle vergunningen en regelgevingen van het transport. Dit is bij speciaal transport natuurlijk een extra aandachtspunt. In elk land is de regelgeving voor speciaal transport weer anders en dit zoekt een expediteur allemaal netjes uit. Zo regelt de expediteur dat het vervoer van uw speciale goederen in goede banen wordt geleid, zowel in het binnenland als in het buitenland!

Speciaal vervoer buitenland

Eljo Exalto heeft jarenlange ervaring op het gebied van vervoer van en naar het buitenland. Wij zijn bekend met de voorwaarden in andere landen en onze medewerkers zijn speciaal opgeleid voor buitenlands transport. Als internationaal vervoersbedrijf richten wij ons voornamelijk op exceptioneel transport in Nederland, Duitsland, Frankrijk en ver daarbuiten. Kortom voor uw transport naar het buitenland zijn wij de ideale partner.

Jarenlange ervaring in speciaal vervoer

Het gewicht, de vorm of afmetingen van uw vracht spelen bij ons geen rol. Onze ervaren medewerkers zijn in combinatie met ons uitgebreide wagenpark uw partner op het gebied van alle soorten transport. Van standaard vervoer in Nederland tot aan exceptioneel transport en ver daarbuiten, Eljo Exalto staat voor u klaar. Als u ons de specificaties stuurt, kunnen wij u op maat adviseren. Om alle soorten transport uit te kunnen voeren, maken wij gebruik van een groot scala aan voertuigen.

Bent u benieuwd of uw lading in aanmerking komt voor speciaal vervoer?

Onze medewerkers denken graag met u mee en adviseren u vrijblijvend over de talloze mogelijkheden van Eljo Exalto. Uw zending is bij ons in goede handen!
Eljo Exalto is een full service transportbedrijf, nationaal en internationaal. Naast het vervoer van uw vracht bieden wij ook mogelijkheden op het gebied van opslag van uw materialen. Wilt u advies over uw zending? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken en u te laten adviseren op het gebied van speciaal vervoer.

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.