Home » Transport » Exceptioneel transport » Exceptioneel transport Duitsland

Exceptioneel transport Duitsland

Voor exceptioneel transport van en naar Duitsland draait Eljo Exalto de hand niet om. Al jaren verzorgt deze specialist speciaal vervoer op maat. Met jarenlange ervaring, gekwalificeerd materiaal en gemotiveerd personeel verzorgen wij uw exceptioneel transport van en naar Duitsland, in het binnenland of naar andere landen!

Wij zeggen niet snel ‘nee’ tegen exceptioneel transport van en naar Duitsland

Heeft u een specifiek verzoek omtrent uitzonderlijk vervoer? Een extreem gewicht, vorm of afmeting? Daar zeggen wij geen ‘nee’ tegen! Graag gaan wij de uitdaging aan en voltooien deze compleet naar wens voor u. Wij beschikken over een goed onderhouden wagenpark met daarin onder andere:

  • Diepladers
  • Semidiepladers
  • Teletrailers
  • Tripletrailers

Daarnaast vindt u in ons wagenpark ook trailers met hydraulische schuinstelling, waarop brede staalplaten worden vervoerd. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week staan wij met onze ervaren en geschoolde medewerkers voor u klaar om brugdelen, silodeksels, buizen, scheepsdekken, afmeerpalen en nog veel meer te vervoeren.

Speciale aandacht voor bijzonder vervoer

Al in 1995 begon Eljo Exalto zijn gelijknamige vervoersbedrijf en specialiseerde zich in het vervoer van uitzonderlijke materialen. Sinds dat jaar zijn alle processen verder door ontwikkeld, de materialen beter geworden en de vakkundigheid op een nog hoger niveau beland. En dat merkt u! Graag helpen we u bij uw exceptioneel transport van en naar landen als Duitsland en Oostenrijk. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We staan u met plezier te woord op 0418-677247

Jarenlange ervaring

Nationaal en internationaal

N

Altijd op tijd en veilig

Gespecialiseerd in speciaal transport

Als transport uitzonderlijke vormen aanneemt...

...neemt Eljo Exalto gráág het voortouw!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid