Uitzonderlijk vervoer Frankrijk

Het uitvoeren van uitzonderlijk vervoer van en naar Frankrijk voor uw exceptionele transport laat u het beste over aan een specialist. Zoals Eljo Exalto bijvoorbeeld, welke in 1995 al begon met het vervoeren van uitzonderlijke ladingen in binnen- en buitenland. Als u uw lading veilig én op tijd van A naar B wilt krijgen, schakelt u deze specialist in!

Zwaar-transport

Uw uitzonderlijk vervoer veilig en snel in bijvoorbeeld Frankrijk

Heeft u een bijzondere lading die naar bijvoorbeeld Frankijk moet worden getransporteerd, omdat u dit uitzonderlijke vervoer niet zelf kunt verzorgen? Wij regelen het graag voor u! Met ons uitgebreide wagenpark zijn wij altijd in de gelegenheid om meteen actie te ondernemen. Wij staan iedere dag van de week en ieder uur van de dag voor u klaar. Sinds 1995 is Eljo Exalto gespecialiseerd in uitzonderlijk en speciaal vervoer dat in het binnenland, maar ook naar bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk of Oostenrijk moet worden getransporteerd. Met ons gemotiveerde personeel en gekwalificeerde materiaal brengen wij al uw lading veilig en snel naar de bestemming.

Specifiek verzoek? Neem contact met ons op

Heeft u een specifiek verzoek, omdat het gewicht, de vorm of de afmeting van uw lading afwijkend is? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij gaan de uitdaging aan. Ook staan wij u graag te woord bij vragen. Bijvoorbeeld over de uitvoering van ons uitzonderlijk vervoer of naar welke landen naast Frankrijk en Duitsland wij nog meer vervoeren. U bereikt ons telefonisch op 0418-677247.